Uitvoerder

vacature

Wie zoeken wij ?!

We zijn op zoek naar een uitvoerder om ons team te versterken.

We zoeken een dynamische, praktische en kundige uitvoerder met affiniteit en ervaring in Retail verbouwen. In jouw rol als uitvoerder gebruik je jouw helicopterview om de procesvoortgang te bewaken én heb je oog voor detail om de technische uitvoering naar een hoger niveau te tillen. Onze werkwijze kenmerkt zich door transparantie en directe communicatielijnen. Als uitvoerder neem je het voortouw en denk je oplossingsgericht.

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder met:

  • De ambitie en het enthousiasme om mooie Retail afbouw projecten te laten slagen
  • Minimaal een afgeronde, technische of bouwkundige MBO opleiding
  • Relevante ervaring en affiniteit met bouwprojecten in een Retail omgeving
  • Bouwkundige kennis, proactief en technisch inzicht
  • Actuele kennis van bouwmaterialen en -systemen
  • Communicatieve vaardigheden, een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • VCA certificering of de bereidheid daartoe
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en de bereidheid tot het werken in de weekenden.

Jouw rol als uitvoerder voor supermarkt verbouwingen

Als uitvoerder coördineer je de voortgang van het bouwproces, en stuur je alle werkzame disciplines aan in de technische uitvoering van het werk. Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen en fungeert als spil tussen de opdrachtgever en de onderaannemers. Je zorgt voor een optimale afstemming van alle werkzaamheden om de voortgang te bewaken. Als uitvoerder bij JEZZ Projectmanagement ben je verantwoordelijk voor de volledige totstandkoming van uiteenlopende retail afbouw projecten. In kort tijdsbestek bouw je een complete winkel af.

JEZZ Projectmanagement is een breed georiënteerd, landelijk opererend projectmanagementbureau. Ons projectbureau bestaat uit een vast team van achttien specialisten met ervaring in het bouwen en verbouwen van onder anderen Retail, horeca, kantoren en zorg. Wij nemen alle zorgen uit handen en coördineren de verbouwing van idee tot en met daadwerkelijke realisatie. Met onze no nonsens aanpak garanderen wij onze opdrachtgevers volledige ontzorging.

Wat hebben we jou te bieden ?!

Wij bieden je een zeer uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te profileren en je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Ons kantoor is gevestigd in Wormerveer.

Ben jij de uitvoerder waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar JEZZ Projectmanagement t.a.v. dhr. J. Vonck, mailen naar jeroen@jezzprojectmanagement.nl.

Kandidaten die niet voldoen aan het profiel worden niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.